Thursday, May 15, 2008

Perasmian Blog Bandar Palma 360 dan juga meeboo / isyamuddin dan berikutnye

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Di sebabkan semua ahli2 360 dah berpindah disini maka aku pong buat gok lah lembaran baru kat sini, ni pun di sebabkan aku taknak ketinggalan zaman maklum jelah tak best kan klo kita duk bawoh je wahahahaha. Dan aku ingin gok mengucapkan terima kasih dan setinggi-tinggi tahniah kepada Tok Ketua dan juga AJK Yayake serta jawatankuasa serta ahli2 yang lain. ADUN 360 Bandar Palma mengucapkan selamat maju jaya dan semoga kita di panjangkan usia dan boleh kita berjumpa lagi di masa depan Amin.

Dengan ini, saya melafazkan Bismillahirahmanirrahim dan dengan kuasa Allah SWT saya dengan bangganya merasmikan blog tak rasmi bagi ADUN 360 Bandar Palma. *Korang Tepuk Tangan* Alhamdulillah maka dengan perasmian ini semoga dapatlah saya menghapdet berita serta apa yang "happening" ataupun yang "chill" di Bandar Palma ini. Sekian Terima Kasih.

 

2 comments:

Kakak Tiri said...

Errrkkk... cekik buah palma lah...adehh adehh... arkk arkkk... uwekk...

meeboo said...

ooopppss nanti nantiiii nak amek ayer niii uuuuhh mana pula airnye? adeh