Friday, May 30, 2008

Alhamdulillah Hari Jumaat

Harini kawan penuh dengan kemalasan wahahahahaa bukan nye hape cuma maklum jelah hari Jumaat kan? ermm lagi satu idea tarak nak buat satuuuuuu je lagi brochure itew, ermmm kawan pon tak tau lah guane diorang nak buat exhibition itew? tapi tidak mengapa, akan ku bowat juwe pada minggu depan ini kerana harini adalah hari Jumaat maka tak hairanlah kepala ku menjadi best jew wahahahahaha.

Oh ye hari esok adalah hari jemput menantu di rumah pei so kemungkinan kawan gi pada malam mengikut kata geng2 kawan le. Ermm lagi satu skang ni di Bandar Palma adalah musim hojan jadi bawalah baju hujan mahupun umbrella musik pliissss *musik "eeellaaa laa laaa eh eh eh i want your umbrella eelllaaa lleee laaa laaa laa eeh eeehhh eehhh" errr cam orang bersewang pule wahahahahaha.

Itew jew kawan nak hapdet blog untuk hari Jumaat yang ceria ini. Papai dan enjoy your weekends ok tak mao nakal2 taw.

uuuuhhh

4 comments:

yaya|azura said...

nah .. yayake kasi sijibik jer buwah palma! yayyyyyy........

meeboo said...

tima kasih yayakeeeee huhuhuh, ianya menjadi dua biji pule kali ini

Kakak Tiri said...

Kalau nak komen kat sini, mesti la tercekik... adehh...

meeboo said...

erk..alaaa camne ni? ooooh mintak ambulaaann uuuuhhh