Friday, May 16, 2008

Oh East Coast Mall aka ECM

ECM atau lebih di kenali dengan nama East Coast Mall salah satu tarikan baru di Bandar Palma dibina oleh Jasa Imani dan juga Pasdec Corporation, ianya merupakan salah satu pusat membeli belah yang berkonsepkan masyarakat majmuk.

Pelbagai kedai yang di dapati di sini seperti Padini, MNG, Quiksilver, SASA, Parkson, Carrefour, dan lain-lain lagi. Sememangnya jika korang berkenan nak datang ke sini datanglah ke ECM untuk mengalami suasana yang berbeza daripada pusat membeli belah yang lain seperti Megamall Kuantan dan juga Kuantan Parade.

Mungkin ianya masih baru bertapak tapi kemunculannya cukup pedas pedas pedaaasss. Sorry takde gambar tapi korang bley surf kat sini untuk maklumat berikutnye.

http://www.eastcoastmallkuantan.com.my

p/s : I Love My Bandar Palma

3 comments:

Kakak Tiri said...

Saya masih cekik buah palma laaa... cemana ni...

meeboo said...

erk alamak bahaye ini, bagaimanakah saya bulih menulungnye? aaarrrkkk

sue cipot said...

uiksss kat mana tu cin can?
last week balik smpat p kamdar je,
huhuhu cm jakun lak den p kamdar
cin can tu ari sue balik ada nampak poster tesco & carefour baru dibuka.. kat ner tue? xsempat tinjau sibuk jaga ayah kat HTAA