Monday, May 26, 2008

Isnin Yang Tak Seddaaapppp



Ermm jikalau hari Isnin memang biasalah kalau bukan "Monday Blues" nak buat guane? kawan pun sampai pening2 layan komputer, adeh skang ni dah ok sket. Ingat nak makan paracetamol sebijik dua jap lagi.

Uuuh harini kawan tak buat apa sesangat lagipun ingatkan ada meeting harini tapi tadok plok, mungkin esok mahupong lusa. Ermmm pe gi ek? takde mende doh rasenye, cuma nak hapdet sket2 jew. Oh ye saya tak dapat gaji lagi wahahahahhaa tulluuunn tuuulluuunn beri lah daku sejuta dua mulih saya membeli Honda Civic Type R ataupun BMW M3 dengan senang lenangnyeeee uuuuuuhhh tuuulluuunn tuuulluuunn.

Ermmm minggu ni nak buat pe ek? selain daripada bekerja dengan tekun dan dengan rajinnye? ermmm wayang citer indi dah tengok ermmm citer Heroes Movies pon dok kluar juwe ermmm Hulk pong blom juwe, ermmm pe ek? kalawokey la ek? best juwe tapi tidak mencokopi korum. Ermm yayakeeeeee tuuluuunnn cincaaann, cincan mao kalawokeeeeeeyyy. Mulih laaa muliiihh laaaa uuuuuhhh.


p.s/ : Bakpe plok?


5 comments:

yaya|azura said...

ape sebenarnye yg cincan mo nie??? semua pon cincan mo .. yayake nie cincan xmo kew????

meeboo said...

err..ermmm cincan mao kan kesemuanyaaaa wahahahahahaa, apakah yayake mao juwe?

yaya|azura said...

xmoooo... sebab xcedap! hohohohoho......
:P

Kakak Tiri said...

Apa yang sedap ni? Kakak Tiri tengah lapar ni ha.

meeboo said...

entahlah kakak tiri, saya pong dok tau wahahahahaa