Thursday, November 27, 2008

Keluarga Ku

Pyzam Family Sticker Toy

Ni lah carta organisasi family aku hehehehee, oh ye! kalo korang nak buat klik je kat flash animation tu insyaAllah akan kembali ke link asal. Selamat Mencuba, Keluarga Ku err Keluarga Ku Juwe hehehehee.




6 comments:

NaD said...

alahai...comelnye. cincan sorang je rambut putih. lelain sume rambut merah. huhu

yaya|azura said...

yayake ske jew kat kelorga cincan... :D

SilverFerio said...

dh terai buat juga... tapi ada error masa nak post kat blog. pastu entah camner aku rasa ngantuk dan tido. bila aku bangun pagi tengok tak de pun masuk dalam entry blog. nanti aku cek dalam draft kalau ada boleh post jua

Gee said...

nak buat jugaklah :D

meeboo said...

NaD : ermmm biasanye kita pon ada uban di belakang dan di tepi rambut kita hehehee tu kira dye putih jew.

yayake : tima kasih yayakeeeee

Ferio : Bereh lah tu, tadok hal hehehehee

Kak Gee : Silakan kak gee, adik ok jew hehehehehee

Kakak Tiri said...

Keluarga mu keluarga mu juwe.