Wednesday, December 3, 2008

Episode 2 : Kena Tag Dengan Kakak Gee



Berikutan cuaca yang amat lebat berikutan lagi hujan yang lebat serta tag yang hebat membuat kan saya lebih aktif serta enak mao tido, ini adalah jaringan tentera udara di raja Poland yang menggalakkan kita untuk berhibernasi serta berehat ketika hujan lebat. Ok sekang ni tag pule.

* 7 Fakta tentang anda-
1) Saya adalah lelaki
2) Saya dah berpunya *wink kat dia
3) saya adalah anak sulung daripada 4 beradik
4) saya ske amik gambarofotogerafi, melukis, berseni, menyanyi dan sebagainye
5) saya juga adalah seorang yang chumil :D \\\hiks

* 7 Nama pangilan anda -
1) long @ along
2) syam
2) mibu
4) meeboo
5) din
6) is
7) yang paling penting - cincan :D *new

* 7 perkara yang b'harga-
1) famili ku
2) diri ku juwe
3) si dia *wink lagi huuuuu
4) fwens2 yang kacip dengan ai
5) saudara islam
6) err..alien kot? pastu mutant X sebab baru jumpa wolverine haritu
7) harta mende yang ada di dunia fana ini *new

* 7 perkara yg menakutkan anda di dunia ni-
1) Allah SWT
2) Dosa
3) Kezaliman
4) Maksiat dan zina
5) Kufur
6) Macam2 lagi yang bley menakutkan saya kalo tengok dosa kita sendiri, masyaAllah.


* 7 Lagu yang punya kenangan @ memberi kesan mdalam pd anda-
1) Biarlah bulan Bicara - Broery Marantika , sebab saya ske lagu ni bila saya menyanyikan pada si dia ketika di Sinaran Karewoke.
2) My Baby You - Marc Anthony, lagu ni aku ske nyanyi gak sebeb ramai yang request aku nyanyi lagu ni. Aku bley bawak tapi tak mudah masa dia tgh hi-tones tu kan? pergghh berkerah otot kerongkong ni haaa.
3) Knife - Rockwell, sapa tak kenal lagu otai ni? haaa cakap? kalo tak penah dengar tu gi beli skang gak CD Rockwell tu. Takpun dload jap kat mana2 ada mp3.
4) errr pastu pe ek? ermmm lagu2 nasyid kot? aku ske nyanyi lagu ni. Koleksi nasyid terlalu banyak. Nasyid bukan sahaja sedap di dengar malahan menyentuh keperibadian muslimin dan muslimah, serta ianya salah satu cara mendekati Allah.InsyaAllah.
5) Lagi apa ek? ermm tak tau doh nak taruk pe? lagu rock2 kapark seme tu le kot?, pastu pop, jazz, patriotik ke apa ke seme bley layan. Tak semestinya semua lagu tu lekat kat dalam jiwa mahupun hidup aku seseorang.

* 7 Ayat yg kerap disebut oleh anda-
1) Ya Allah!
2) natang nih!!
3) heh? yeke?
4) alaaaahhh...alaaaaa
5) wahahahahaaaaa *gelak nitro-nomus-yamayamaha-tot6) mencarut* <-- tak bley sebut bahye 7) menyumpah* tak bley sebut juwe sebab bahye

* 7 Perkara yg Buat anda bkecil hati -
1) Ermm banyak mende....

* 7 cara memujuk anda-
1) ermm ni pun banyak cara nye.

* 7 perkara pertama anda -
errr camne nak soalan ni? ermmm next plis.

* 7 mangsa seterusnya yg harus di TAG -
ermmm kena gak ke? takyah lah saya tak nak susahkan orang hehehehehe

3 comments:

Gee said...

yay!!! hahahahha k.gee berjaya menyusahkan cincan lah ni ek? tak kira janji k.gee hepi.. hehehehhe

meeboo said...

yaaaayyyyy err tidak menyusahkan cincan juwe hehehehe ok jew, ermm cincan ske menghabeskan waktu ketika waktu keje. ;)

yaya|azura said...

cincan... cincan lupe sebut AUM! AUM!
hihihihiks.

yayake taw lagu Knife tu.. huhuhuhu. :p