Wednesday, November 5, 2008

Hujang oh Hujang

* kerja2 haram waktu di pejabat.hehehehehe LINK


Pertama kali aku ingin mengucapkan syabas dan tahniah buat Tok Ketua walaupun ianya lambat tapi aku rasa tadak hal le tu. Dengan sekali lafaz sahaja dah sah Tok Ketua menjawat jawatan satu lagi iaitu Suami. Yeaaahhh, acapkali kedengaran daripada pelbagai pihak namun Tok Ketua mampu menjalankan tugas nye itu. Bukan senang nak sandang pelbagai jawatan dalam satu masa. Tok Ketua bukan sahaja suami pada masa ini malahan seorang designer, seorang artis, seorang pelawak dan pelakon kelas atasan, dan juga model sambilan Topman. Bukan senang nak jadi senang wooo, susah woooo.

Oh ye harini aku nak hapdet sket lah apa yang berlaku pada minggu ni dan lepas. Seperti biasa aku buat keje walaupun skang ni tak byk keje dan mungkin tadak keje langsung, alhamdulillah time2 ni lah aku nak rilex sket pastu pikir camne nak dapat duit lebih2 nih. Ermm korang tadak ke lubang2 ke apa ke untuk aku buat freelance? aku skang ni fotografi aku bley buat tapi kena ada sponspor lah beli DSLR utk diriku ini hehehehehee. Mintak maap chapit aku tak dapat hadir bersama mmuuuuuuu pada waktu perkahwinan mung, kalo aku ada insyaAllah aku amik kaw2 nye photo pastu aku tepek kat Flickr dan juga Fotopages 360 itew. Aku wat kaw2 nye Black & White paling busuk pun aku buat stailo Orton Effek tu je haaaa gitew.

Oh ye ermm skang ni Bandar Palma tak tentu lah cuaca diye, sket2 panas dering sket2 hujang, pastu kilat pastu ceroh pastu hujang balik. Nescaya sesiapa yang tidak biasa dengan cuaca skang ni, insyaAllah bley demam nye kecuali rakyat di Bandar Palma sahaje. Aku pun skang ni kena kuat minum ayer kuat2 kira kasi tekak di telan bendalir jangan kering sudah lah punya teori kan? ermmm tu pun dah bergelen aku sambung dan telan kat rumoh plok. Uiiiih masyuk tul aku minum air. Harap2 bila dah tengkujuh ni haa, janganlah ada banjir plok. Sebab kadang2 lebat gok hujang sini. Nak cilok2 naik ego pong susoh gok, nak wak guane doh mmg gitu doh aduuuuhh. Tengok tadi masa balik dari ofis nak ke Mesjid Bukit Sekilau kemain lagi basoh diye, tapi kat ofis molek je sayup je turun. Walhal kat bandar kemain lagi keturunan diye, ermm sungguh tak paham bakpe kapan jadi gitu?

Oklah nak main game plok nak release stress yang masih wujud masa dulu2 tu, bila lagi kan nak main game? hehehehehee. Tata seme and luv much from Bandar Palma to youuuuu mmmuuaaahhh.

Yang Menaip dengan panjangan tapi masih lagi stabil,
Cincan The Awesomeness


1 comment:

Gee said...

sini pun ujan jugak