Thursday, November 13, 2008

Mari Tag Bersama Cincan



Mari Menge"TAG"


oooohh kat sini rupenye kamera!!!


masa ni kusyuk lagi


masa ni tengah check mail kot*



Oleh kerne diriku di kenakan tag bersama Kakak Tiri, tapi mohon maap sebab lambat mengepos nye ini kerne diriku pergi membawa diri ke bandar untuk seketika untuk berjalan2 bersama teman yang tercinta. Jadi saksikanlah gambar ku yang mata nye dah nak ngantots hehehehehe :P

p.s : Di sebabkan flash tidak berupaya melakukan tugasnye dengan sempurna, hanya lampu kalimatangan sahaja yang mampu mengubahnye. Tima Kasih

p.s (2) : menggunakan ISO yang tidak tinggi lebih kurang ISO200 dan setting manual untuk cahaya dan juga pembukaan shutter. Oh ye guna digital camera jew hehehehehee huuuu. Tadok DSLR nye *tambahan.

3 comments:

Kakak Tiri said...

Tade gambar karipap pown :p

Tengkiu for participating ;)

Saya, Aku dan Kamu said...

oh cincan. sib baik participate. ai sudah lupa rupa u itu.. mai le kl minom2

meeboo said...

takde masalah n welkam hehehehe nanti klo nak suh spy2 lagi silakan lah.

Ermmm lama tak napok? heheheeh baru ni la napok nye, ermm mai KL utk minom? insyaAllah bley, tp kalo ada rezeki tu datanglah ke bandar palma ni sekali skala hehehehee.

p/s : cam balas pantun plok? hehehehe