Sunday, March 17, 2013

Salah seorang peserta yang menjadikan kad kredit sebagai design nya. iaitu cheechingy

Memang terselah design nya, kerana mungkin beliau adalah designer yang tersohor dan menyahut seruan cabaran daripada nuffnung. Adalah terkejut "beruk lagi" apabila design nya itu adalah tersangat lah lawa, terus aku tak jadi buat design hohohoho ekceli takde masa cuma nak blog ada lah sket2 kan kan?

So klo nak tengok blog dia bley la ke blog/website nya iaitu :-

http://www.cheechingy.com/

contoh gambar :-




No comments: