Wednesday, June 18, 2008

The Ungka berSeries : Ofis Ungka Tiada Berinternet

Sesungguhnye bila ofis tiada connectivity seperti internet maka tak hairanlah kawan jadi bengong jap harini wahahahahah malahan bukan sejam bukan dua jam tapi sampai ke petang ni jadi bengong wahahahahaa. Mana tak nye? klo internet tade nak buat gapo gak? tak bulih buat natang ungka mende, yelah nok check mail xbley, nak on YM xbley, pe gi? ermm nak tgk facebook pong dok leh.

Adeh *sambil menepuk dahi* walhal klo ada internet at least bley gak beborok ngan geng2 360 , oh ye pasal semalam maafkan la diriku ini bukan salah ku juwe tatapi salahkan pada modem router ofis ungke wahahahahaa yelah tiba2 jew bley disconnect. Tgh sedap2 layan baik nye diskusi tiba2 tiada hubungan pule, teruk betul ofis ungka ini huh.

Oh ye kerja ku semakin dah siap, so tinggal lagi new client nye projek dan err mungkin juwe website kompeni ungka berkenaan. Tapi takpe mungkin apabila bos blk daripada KL Convention Centre itew kemungkinan diriku di bebani keje2 yang "agak" banyak.Tapi tak tau lah kan banyok mana? tu sbb kawan ckp "agak" wahahahahaa. oklah tadok mende nok hapdet cuma nak hapdet mana yang ketinggalan sebab semalam cam cencurut jew wahahahahaa. Ok jumpa lagi dan sekian buat seketika waktu.

No comments: