Tuesday, June 24, 2008

The Ungka berSeries : Kemarahan Mulai Meledak!



Puuuuhhhhh harini memang kompem kawan panas bukan takat panas di sebabkan cuaca malahan panas di sebabkan telinga ni dah kena "tiew" dgn ketua Ungka uuuuuuhhh sakit nye telinga kawan ni haaaa, dahlah kena tiew tu masa kawan tengoh makan! addeehhhh sakitnye lah telinga kawan ni haa. Tulah sampai kawan takde selere nak makan balik nasik tu, siap suh gi balik ofis walhal aku baru je makan, ooooh sampainye hati ko nye hati Ketua Ungka huh.

Citer dia ginih, ni seme kesalahan tatatertib mahupun tatabahasa eh silap sebenornye salah faham jew wahahahahaha. Aku macam biasalah aku keluar lunch kul 1PM, tiba2 lepas solat Zuhur terus ada call dari ungka akauntan boooohhh terus tanya mende hok dok sedak di dengar, terus memangkoh aku pastu Ketua Ungka pule yang memangkoh diriku perggghh 2 in 1 tapi aku bukan orang yang jahil maka aku pun membalas dengan alasan yang agak strategik dan logik namun aku tetap kalah di perdebatan itew.

Ermmm nak buat camne, ketua Ungka nak gi ke ECM untuk melaporkan kepada Datuk X, Alhamdulillah setelah beberapa jam. Proposal itew dah pun di terima dan mendapat pujiang daripada Datuk X, haaaa tengok tu kawan dah kabor kawan dah siap suku bukan separuh tinggal tacap a few bits on certain thing jew. Ni dok, serabot ermm tapi kawan rasa mungkin dia PMS kot? entohlah hujung2 bulan plok itew.
* Takde kaitan mana2 pompuang di luar sana hanya di belantara sahajew.

Ermm Alhamdulillah keje last minit tu di terima pakai, cuma ketua Ungka kabor lokasi sahaje belum pasti di mana nak taruk plasma itew. Ermm klo korang nak tau tak lama lagi ECM akan di letakkan plasma TV bagi tujuan pemasaran alah cam Bukit Bintang, Lot 10, Sg.Wang seme itew lah. Ermm lama gok tak menaip menatang blog ini, ermmm so skang ni kawan pong dok tawu nok taip mende cuma nak hapdet jew. Tu pun sebab nak luahkan ape yang kawan rasekan skang ni, sabor lagi ni haaa dan masih waras lagi.

Oklah kita solath dlu. Peace

Yang Menaruh Harapan,
Cincan The Optimus Primus"ness"

5 comments:

Gee said...

olo.. cam nak nanges k.gee dengor adek k.gee nih kena buli ngan ungke2 dan ketua ungke..

meeboo said...

ermm tak nanges kak gee cuma sedih jew huhuhuuuu

yaya|azura said...

huhuuu..cincan nanes . huhuhuhungke!

encik bha said...

keja kuat boh!!!

meeboo said...

biasalah boh kehidupan yang penuh pancaroba membuat aku jadi kuat bekerja