Wednesday, June 11, 2008

Kebangkitan Garuda Berapi Yeaaahhh


Harini sesungguh nye memang malas nak berbicara mengenai hal2 keje, ooooh sungguh lembap bukan saje PC yang lembap tapi orang pun bley jadi lembap ooohh tidak. Tapi tidak mengapa cuma nak hapdet blog ku ini juwe.

Dan semalam kawan baru je sebenornya balik daripada kolumpo heheheh males nak kabor kat kowang seme bukan sibuk atau takmao jumpe sesapa namun ini kerne kerja ku, kawan jumpa klien dgn bos kawan kat sri hartamas, ermmm naseb baek la kawan ni open sket orangnye kalo dok mmg kena sumbat ngan cawan kopi gamoknye klien tu.

Tau la bos kawan tu cina, klien pun cine at least cakap la english tak suh pong ckp melayu ni dok kawan duk cengang jew kat meja kopi tu. Diorang sibuk2 cong ceng ceng cong cung seme itew. Klo hok yang faham adalah sket2 tapi nak faham guane kalo sket2 jew kawan faham? adeh. Takpelah abaikan janji bley nampok Ferrari F430 dan juga Hummer H3 aaawwuuuuuuuiih...ermm mai feveret kecuali hummer H3 sebab dia gedebok skit wahahahaha.

Oklah nak bersalin eh nak bersiap untuk solath Maghrib, oh ye Puan Laila aka Akak Tiri aka Mem Aluyah Kueh Lapis apakah anda memberi saya sesuatu? sebab saya tidak bermasa untuk mengambil barang itew dan juga tiada orang di rumah huhuhuhu. Mungkin esok juwe kawan mengambil nye.Baeklah solath taim. CHILLS

Yang Menaip dengan Hati2,
cincan

3 comments:

yaya|azura said...

nape cincan takde semlm ekkk?? puas yayake carik cincan atas bawah depan blakang... rupe2nyer cincan memang takde lah..

meeboo said...

uuuuh di manakah cincan pegi? :-?

Gee said...

kelakar sungguhlah cincan nih... :))