Monday, June 16, 2008

client : Ungka Inc.

Setelah ku tawu bahawasanye kerja ku semakin di siapkan dan semakin lama semakin laju ku membowat keje ini seme adalah jasa2 firaun Ungka2 itew wahahahahaa, aku bukannye hape kalo setakat video montaj tu aku bley buat tapi di sebabkan contents, masa, dan jugok PC zaman Jahiliah lagi mana bley boh!! aku pong nok gok rilex sekali skala duk ofis ni. Takkan aku nok duk menung jew? bengong ke hape?

Lagi satu aku bukanlah nak mengungkit ko nye kuasa ke hape tapi tolonglah faham, klo dah tawu nak mende tu cepaaaatt kan, ko buat la sesuatu terhadap PC aku tu ungka. Lagi mao kecoh? ape raa lu balaci. Haa tengok apa ko dah buat? ko buat aku marah secara tak sengaja, aku tak bertanggungjawab sekiranya monitor ke keybok ke apa ke yang pecah2. Ni seme ko nye pasal la UNGKA!! wahahahaha..tapi takpe aku rileks lagi, wa rileks lagi sista.

Lagi satu, tak lama lagi mungkin weksop tu nak buak website *ptg tadi ekceli baru siap sepenuhnye video itew, esok mungkin aku buat logo dan Mifare Card tersebut. Al-Kisah datang plok ungka yg rasa dia itew bagus dengan menunjukkan kemeja yang bergaya serta lagak sombong nye yang membuat aku mual seketika sambil memberikan ku idea, apa? dia ingat aku ni tadak idea sangat ke? natang UNGKA.

Tapi takpe aku tatap bersabor wahahahahaha, oklah nak mandi pule dan baiklah kita menunaikan solath. Salam

Yang Berniat Untuk Membasmi Ungka di Mukabumi Pahang serta dunia,
Cincan (..)

6 comments:

yaya|azura said...

huuu...byknye ungke kat pahang...

meeboo said...

uuuuuhh mmg manak yayakeee uuuh cincan pon tak tawu nak bowat pe huhuhuhuh

Gee said...

lastik kan jew ungka2 tu cincan..

meeboo said...

wahahahahaa ungka2 ini payah sket nak lastik nye, dia babel sket hehehehe

yaya|azura said...

kasi bobbit aje seme ungke2 itew .. wahahahaha... :P

meeboo said...

uuuh pejabat ungka tade interneeettt huuuuuu