Tuesday, October 28, 2008

I want To Break Freeee...

* klik sini

Oooohh alangkah nikmatnye percutian malaysia selama 4 hari berturut-turut tanpa rasa jemu dan tanpa rasa malu mahupun segan inikan pule karipap taman gelora habes di pelopori jari jemari anak2 muda yang bercuti ketika itu, oooh manisnye semakin manis dan semacam gula pun ada manisnye percutian itew.

Aku baru saja langsai buat logo dua kompeni british-cina, cuma yang finalize adalah One Stop Phonecare. Ermm susah gak mula2 nak perah otak dengan melukis kat sketchpad *old skool stylo* pastu masuk dalam Illustrator pastu print plok bagi tengok kat boh ungke dan sebagainye. Ermm kira aku siap dalam lebih kurang 4 hari buat natang logo utk 2 kompeni tu. Tu blom masuk lagi proses bleed process iaitu kad perniagaan nigga. Untuk yang demikian aku masih menunggu kekonfirman klien untuk langkah berikutnya. 

Walhal harini sepatutnye diriku malas namun tak jadi malas walaupun harini bukan hari senin namun ianya merupakan hari pertama berkerja uuuuh malas tapi masih mau membowat keje. Rutin harian ku menjadi "smooth" sangat pada harini. Ermm pe lagi ek nak tulis? aku rasa cam takde pe je nak aku menulis? oh ye bagi En.Chapit aka Tok Ketua atau nama sebenarnye Mohd Abd Syafiq Zakaria aku ucapkan Selamat Menyambut Hari Perkahwinan yang bakal tiba. Bukan apa kot2 aku tak dapat menghadirkan diri, aku mohon maaf lah bersempena Hari Raya yang last2 ni, aku tak pasti aku dapat hadir Fiq, namun kecekalan hati serta sayu akibat tidak dapat beraya bersama. Aku pasti satu hari kita pasti jumpa lagi Fiq. Uuh Fiq kenang aku dalam doamuuung uuuuuhh.

Ehem..ehmm..ermm, berbalik semula aku pun perhatikan skang ni semakin ramai yang nak melangsungkan perkahwinan Alhamdulillah. Bagi kapel2 yang rasa dah datang seru, seru mendatang, ataupun seruan tu dah muncul apa tunggu lagi? ini lah time dia kita nak tangkap. Aku pun slow2 gak merangkak ni huuuuiiihh cari duit cari duiiitt. Ermm oleh kerana aku pun nak cari duit lebih skang ni, sesiapa yang berminat untuk mengoffer diriku untuk buat freelance @pun part-time job silalah berbuat demikian dengan menghantar SMS ataupun email pada diriku ye. InsyaAllah good and quality job, BAYEEKKK PUNYA!! sekian.

5 comments:

Mr.bha said...

boh!!!!
dtg tak capik kawen nie..!!

meeboo said...

insyaAllah aku datang

Kakak Tiri said...

Oh karipap!!

yaya|azura said...

yayake maooooo karipap taman gelore!!!!

meeboo said...

cincan pon mao dan ske juwe