Tuesday, October 2, 2012

MrKanvas: Kanvas Print & Props

MrKanvas

Terbaik beb! abam Chot  pun rekemen ni. Tapi dari segi price (harga) aku tak pasti lah kan, ermm sebab aku bukannya biasa print mende2 ni kecuali 3R jep hehehehehe selebih daripada itu especially kanvas aku tak penah bikin lagi. Mungkin next time bila ada kelapangan hari aku akan print-out aku nye artwork yeah bebeh!! Orait tu jep wahahahahaa!!

mrKanvas

p.s : Tiada kaitan dengan promosi dengan diorang, aku tadak komisen pun weh! jangan korang rosakkan. 


No comments: