Monday, May 23, 2011

New Manchester United Jersey 2011/2012

WOW!! I want ONE!!! and...and...and ONE IS FOR CHAMPIONS lah!! chehsea, arsengal, liverfool (you will always walk alone) and others see you next season kehkehkeh.



       

4 comments:

POHPALEH BURGER said...

ek elehh... selebet laa lu bro... kecoh ngn MU... bknnye diarangnak dtg cni ponn... aku ni haa tak dpt2 lg tiket chelsea utk bln 7 nnti tak kecohh ponn!! :P kekekeke

meeboo said...

alah bro cheh-se tu dah kaloh musim ni duk diam jelah wakakakakaka, pastu ada chance ke nak main UEFA? perghh toksoh lah. Simpan jelah drogba te, dah lah manager pun resign ke kena sack? biasaklah gantung diri sebab tak perform wakakakakaa. Tengok Man Utd haaaa cemerlang fizikal ada, tokoh manager ada, coach bagus ada, sponsor baguih, pe lagi? haa gi EUFA, menang BPL, title Champions lagi pergghhh.

Tadak hal klo lu nak masuk Man Utd, borang akan di sediakan. Lagipun Sneijder masuk jgn nak kerek lah cheh-se!! wakakakaka

POHPALEH BURGER said...

apa jadi bro... kene ayam je ngn barca.. serba tak kene aku tgk... dh mcm MU lawan ngn leciester je gamenye.. takde saingan langsongg.. hahaha..haa tu laa.. jgn riak sgt bro..
aku tak terdesak lg nak ke MU.. kasi simpan itu borang laa...

meeboo said...

aku redha dgn kekalahan barca itu hari, lagipun wa dah menang EPL lah? at least wa 2nd place. Cheh-se ada? ada ke piala musim ni? eh jap tahun ni tadak lah aaahhkekekekekeke. Lagi satu kekalahan berpunca daripada Datuk Babyface sendiri, pasai pa? dia dtg tengok buat mende? dah kaloh.