Sunday, December 26, 2010

Malaysia Menang 3 - 0

Macam tak percaya macam aku yang tengok tu lagi tak percaya? selama ni aku ingat err kompem indonesia team bley menang tapi sangkaan aku salah wakakakakaka


apa-apa team Malaysia patut berbangga sebab dah berjaya ke final dan juga menjadi juara Piala Suzuki tu, keep up the good work Malaysia Team. Lagi satu jangan lah kita target satu piala je, tu Asia Game macam mana plak? takkan sampai piala Suzuki je nak pening kepala? apa-apa tunggu je dan tengok bagaimana pakar jurulatih Rajagopal handle team kita pada game akan datang.


Before end up my word, team Malaysia aku respek lah korang belasah team Indonesia puas-puas. 




No comments: