Friday, October 14, 2016

Blog Bersawang

Assalamualaikum


Lama sungguh tak berblog rasanya, ada dekat setahun pun rasanya. Walaubagaimanapun, bila masuk balik blog ni rasa macam nak aktif semula lah rasanya. Tapi masalah nya tak tahu sampai bila dan bagaimana nak kekalkan aktif tu?

Yelah sekarang ni kan dah zaman teknologi canggih semuanya pakai apps je, yang blog ni apa lah kurang nya kan? nak kata ketinggalan zaman tak juga. Sebab apa blog ni bukan saja nak jana pendapatan tapi boleh juga di kaitkan sempadan ilmu tanpa batasan. Sebab apa saya cakap macam tu? sebab internet tiada sekatan (bagi saya) kerana jika ada sekatan bermakna ilmu itu bukanlah di kongsi atau di pelajari oleh sesiapa.

Ilmu tidak datang daripada buku sahaja tapi macam2 medium dah sekarang ni. Kalau tanya budak2 sekolah kompem korang tak sangka ada bende macam tu kan. Takpelah berbalik pada aktif pada blog tu, in shaa Allah ada masa aku akan karang kaw2 kasi baek2 punya; dan aku tahu ramai lagi yang follow aku nye blog tak kisah lah orang lama ke baru tapi at least kirim komen lah sikit takpun tekan follower tu baru sedap sikit aku tengok "oooh ada orang lagi minat kat aku ni, eh maksud saya membaca blog saya ni". Lebih kurang lah kan.

So rasa macam lapar lak ermm nak gi makan lah. Tengoklah kalau rajin kang saya buat balik / sambung balik menaip blog dah usang ni hehehehehee.

http://coschedule.com/blog/wp-content/uploads/old-blog-posts.png

No comments: