Monday, July 4, 2011

Freespeech

Nak kata aku takde idea ada cuma malas nak menaip kat blog aku ni haa wakakakaka, lagipun kat rumah aku tadak internet yang berbaloi untuk di terokai setiap umat mahupun rakyat Malaysia ni. Walhal ada internet tapi tak di pergunakan baler baler, oklah berbalik pada cerita aku.

First aku dah abes main The Witcher 2 : Assassins Of Kings mmg beh la weh!! RPG + Action genre mmg aku dah lama cari kira ala-ala God of War (franchise) cuma ianya bukanlah GOW cuma Witcher yang bernama Geralt of Rivia, secara keseluruhan (overall) game ni mmg ok. Cuma keburukan klo dari segi budak2 ni tak lepas rasenye nak main game yang sebegini rupa (18 SG&SX).

   

Ok abes lah citer ngopeh te, citer plop pasal kedudukan aku skang ni. Skang ni aku tengah pening mana nak mencari pengasuh untuk anak aku sorang ni, adeh pening pale weh mintak sebijik dua paracetamol!!!

Ermm berita mutakhir yang aku rasa nak citer adalah : aku nak buat t-shirt design untuk label aku sendiri, cuma papagomo ginih yek, aku nak buat yang aku rasa target user/pengguna blog aku dan mungkin kengkawan sendiri je dulu. Aku buat beberapa design, kemudian design tersebut akan di pilih oleh juri2 kemudian tees berikut akan di bawa ke blog utk mencari para pelanggan yang bersetuju untuk membeli nya kemudian proses pembayaran maka siap berserta segala kos logistik (pos) lah. So deme2 seme tunggu lah ye design tu aku buat dan pos ke blog nanti. Sabor lah dan jangan lupa memvote mungkin di sini blog meeboo / isyamuddin dan juga facebook koi te.

Oklah tade apa cuma nak citer bingkisan je, tak mo ckp byk2 sebab tak lama nak puasa dah. So mana2 yang tak qadha lagi puasa tu cepat2 lah berpuasa ganti nye, pastu yang mana nak puasa sunat buat jelah berkat nanti, pastu kaji selidik sket aktiviti dan juga membaca Al-Quran dengan banyak2 dalam bulan Syaaban ni.Ok lah aku ciao dulu.

4 comments:

POHPALEH BURGER said...

1. yoo bro.. slama ni anak ko sape jaga time keje?

2. haha bagus bro... projek t tu kasi jln cpt2.. mmg jadiknye ;)

meeboo said...

ada pengasuh lah bro, projek tu macam tak berapa nak mendalami je aku tengok? tak dapat berapa tumpuan lah bro maybe kena try projek lain kot? takpun aku buat popaleh nye tees? amacam haaaa artwork ko bayor kat aku wakakakakaka

POHPALEH BURGER said...

haha pohpaleh nye tees mudoh sgt.. ke bleh jadi gempak nye design?? hehe menarik gok ni...

meeboo said...

alah boh macam tak caye je kat wa? apa raa lu