Wednesday, February 10, 2010

Aaaaarrgghhh dia buat hal lagi!

Ni yang aku nak bersara dari masak-masak neh, aku ingatkan bley lah wat part-time pas keje rupenye dia plak wat hal. Entah apa kena ngan dia ni haaa? aku baru je nak menyiapkan masakan tu, kalo dah camni camne aku nak jadi chief chef? aiyaaahhhh ley kong ngaaaa








hehehehehee..tulah hakikatnye dan akibatnye terlalu leka dengan memain di FB!! 


No comments: