Sunday, November 29, 2009

I'm Tired!

Aku Penat | I'm Tired!


Selamat hari raya Aidiladha yang terakhir, mana2 yang tak dapat mesej raya daripada diri kuk aku minta maap la ek; bukan apa kekejaran masa mulai sempit bila dah kawen neh wahahahahaha. Ni aku baru je sampai ke Kuantan; baru je balik dari Jerantut kampung kedua ku itew. Sungguh hebat kerna di sana tidak hujan.

Sambutan Aidiladha di sambut biasa je di Jerantut; taklah semeriah macam Aidilfitri mungkin sebab aku orang Pahang kot? entahlah tapi aku sambut je mana2 raya ni. Cuma nak di fikirkan tuk kali kedua ialah niat kita pada hari raya itu. Kena lah fikir sket kenapa plak aku nak beraya? kena ke aku beraya?kemudian kenapa hari raya aku kena balik? dan sebagainye? Tu aku xmo citer korang sendirik yang pikir wahahahahaaa.

Oh ye; time aku sampai je kat Kuantan; tut tut tayar bocor plak CRV isteri aku tu. Adeh time2 ni lah dia nak membocor apsal tak sebelum raya? Tapi takpelah; aku try gak tadi cuba untuk menukar tayar spare tapi terkelendat sebab jack kete tak bley angkat CRV!! mak aih ko makan pe CRV haaa? sejak bila ko jadi debab neh? adeh dah lah badan aku kepenatan maklumlah jadi F1 drebor ni kene kosenteret wahahahahahaa. Alhamdulillah dalam perjalanan tiada apa masalah di jalanraya, hujan pon sikit2 je yang lebat. Tapi yang tak best jalan jam kat batu 9 area kem2 askar tu (kapal terobang yang lekat tu) adoh lah nasib baik kejap je jam tu; klo lama lagi aku piknik jap kat jalan raya tu kang.

Ermmm pe lagi ek aku nak cakap kat dalam blog berkurun aku neh? aku skang ni lama giles tak memblog nye, tak tau lah nak cakap pe? klo rajin adalah karyawan aku tu klo takde ermm tunggu jelah bila ada masa aku nak menaip kat PC aku ni. Oklah rasa cam nak rilex2 jap, badan ku ini perlu di manjakan oleh isteri ku wahahahahahaa. Jangan jeles!!


2 comments:

yaya|azura said...

tak jeles... buwekkkkk! :p

make sure servis baekkk .. kereta ye ... sebab 12/12 ni nak turun sini kan? kan? kan? ke nk turun 19/12??
:p

meeboo said...

huhuhuhuhuh xmo lah yayake menjelesi diriku kerna diri yayake akan di jelesi oleh orang lain pule :P

InsyaAllah akan kaki ini melangkah dewan Klang itu, tapi tak beberapa pasti di sebabkan oleh cincan bekerja hari berkenaan. Tapi insyaAllah akan cincan usahakan jua.