Tuesday, April 28, 2009

Hari ni aku hapdet


everything is simple

Setelah lamanya aku senyap diri kat blog le, kat YM aku on selalu wahahahahaaa. Last 2 weeks aku jumpa asbaha bersama pasangan sayapnye si Fifie kan kan fie hehehehehee. Kitaorg deting bagai nak rak wuuuiiihhh. Si asbaha datang lambat mule nye yelah dah lama tak jumpa kira seprais kat aku lah tuuu wahahahahaa takpe ai laik wink wink.

So kitaorg deting kat TC, memang syok lah petang tu mam kat MekD cukup2 4 orang termasuk tunang haku.  Ermm bercerita pasal TC, tak silap pada petang tu hujan baru je lepas dan keadaan sedap je di layan dengan ombak bayu serta angin kus2 orang kentut pun takde bau pusss. Ermm ramai yang komplen sbb aku kentut kat YM wahahahaaa nak wat camne dah tu memang best pe? Walhal apa lah gunanya sekiranya kita tidak menggunakan mende yang sedia di download.

OKlah ni nak masuk bulan 5 @ Mei doh, so masuk 2 haribulan ni bersamaan Cik Nad nye nikoh di tasek Permaisuri tu aku secara rasminya ingin mengatakan bahawa aku tidak dapat hadir sama sekali pada hari berkenaan. Aku bukan nak sombong bukan nak riak atau bukan sahje2 je tanak hadir, tapi mohon kerjasama fahamilah situasi aku yang tidak seberapa skang ni. Yelah aku ada masalah skang ni, orang2 yang aku ketemuin je yang tau aku ada masalah, kan baha kan fifie kan kan. Haaa oklah walopon yang demikian waktunya aku rasa sempat lagi nak ucapkan Selamat Pengantin Baru kepada Cik Nad walopon masih lagi awal tapi aku rasa dok awal lah beberapa hari je lagi wok. Cik Nad mintak hampon lah banyak2 sebab cincan tak dapat join pada majlis Cik Nad pada 2 haribulan tu, cincan mohon maaf banyak sangat. InsyaAllah ada masa kita join satu keluarga di 360 cafe ek.

Ermm bersamaan dengan 2 haribulan ni gak, hehehehehe aku nye besday aih dah 30 tahun dah aku yek. Ermm apa ada pada mei? apa ada pada 30 tahun aku idop kat dunia ni? ermm yang aku tau umur aku 30 tahun dan bulan Mei aku KAHWIN!! WOOOOO!!! kawin woooo!!!

pastu kan, ermm sesiapa yang nak tawu aku pakai warne mende masa majlis nanti, klo di Jerantut aku akan pakai warna brown. So di kuantan / Bandar Palma aku akan memakai warna purple. Ermm pilihan keluarga gitew, oooh baju pong dok test lagi ning. Bilo toh mak andam nok aku fittings nye? kang berbulu baju tu aku xmo aaahh buat balik laaahh, aku bayor pe? wooohh. Ermm alhamdulillah segala persiapan dah pun siap, cuma tinggal borang belah perempuan dan juga cincin pompuan yang masih lagi di tailored made.  Maybe next week kot? entahlah jari tunang kecit, sori ye yang abang terberitawu.

Oklah hope the best for Cik Nad weds, so this May kan bulan passionate bulan syahdu bulan kasih sayang hoh le, hari buruh, hari wesak, hari cikgu, hari ibu err hari aku nye besday hari cik Nad nye wedding hari aku nye weddings haaa banyak pe? wahahahahaaa. Oklah all the best for newly weds. MMmuuaaahh to u wols love u wols.

6 comments:

meeboo said...

oh ye gambor grafik meeboo tu aku hambik kat deviantart @ dA aku so lawatilah ia di sini :

http://meboo.deviantart.com/

"cayalah meeboo" macam set2 sekoloh dulu kabor wahahahahaaa

Tok Ketua said...

oooo.. berparty di TC ek..

meeboo said...

hehehehee biasaklah anak2 muda

Mem Aluya said...

Bestnya dating.

NaD said...

tengkiu incik cincan. cincan pun tak lama dah.. dah siap sedia dahh??? haha

meeboo said...

yeee saya dah bersediyeeee huhuhuuu