Thursday, July 17, 2008

Ungka Inc Hapdeted



Adeeeeehhhhhh!!! hok tu kena start dlu sebab aku dah banyak hari dok hapdet blog, kawan bukannye hape nak kata bz skang ni kompem bz geleman pastu sakit modula oblongata secara ringkasnye bahagian otak. Komponen otak ku menjadi pening, dan mulai menular di sekitar mata dan bulih menyebabkan ku menjadi letih dan juga mengantots.

Juwe di dapati kuman2 seperti "ungkasapalaitis" @ lebih di kenali ungka sepesis kera juga mawas dan juga gorilla, namun kuman2 itew tidak langsung memberi kesan pada diriku yang bley di katakan kuat gak lah antibodi nye wahahahahahaha *gelak memecah gunung santubong*. Oh ye, di bandar palma kian panas terik akibat musim monsoon kot? entahlah, tatapi berikutan awan mendung dan tidak pula cuaca omong2 kosong mao bikin ribot tapi tidak juwe hujannye.

Oh ye, untuk pengetahuan semua warga 360 amnye di luar Bandar Palma, tak lama lagi akan muncul tarikan baru di Bandar Palma iaitu di Bandar Gambang yang terletak lebih kurang 40KM daripada Bandar Palma ini, kemunculan Gambang Water Park adalah penantian yang tidak sia2 khususnye penduduk di sini malahan kewujudannya sudah tentu ramai lagi pelancong daripada Malaysia dan juga luar Malaysia kemungkinan warga asing akan melencong eh..melancong atau melawat ataupun bersinggah di Bandar Palma yeaaaahhhh.

utk keterangan lanjut : http://mypropertynews.blogspot.com/2007/07/water-park-lure-in-gambang.html

Lagi satu harap2 lah dengan adanye water park ni bleylah hilang rindu kat Sunway Lagoon, A'Famosa Water park, err mana lagi ek? ermm..macam2 lah. Apa lagi ek nak hapdet kat sini? oh ye bila aku nak beli Nikon D300/D200 ek? ermm takpe laen kali kita borok plok pasal bab2 kamera DSLR berkenaan. p.s: I Still Labbayu Canon uuuuhhh mmmmuuaaahhh!!

Oh ye esok adalah hari Jumaat, kompem saya menyukai beliyaw dan beliyaw juwe menyukai penduduk kampung 360 terutamanye Yayake waaaaahhhh hoyeeeee hoyeeeeee yaaaayyyy, ayuhlah kita menyukai ramaaaiiii!!! yaaaaaaayyy.

Yang Bertanggungjawab memecahkan siling dapur DapurMas ECM,
Cincan The Awesomeness..yeah!

5 comments:

yaya|azura said...

cincan ... yayake sudah pon menyukai ari khamis kerana ... errr yayake bercoti esok hari .. yayyyyy....!

meeboo said...

ooooohh yayake bertindak kijam di atas kenyataan demikian..uuuuuhhh kijaam yayakeeee

yaya|azura said...

muahahahahaks.... pen merah, pen biwu, u mawah, ilobeiu... hihihihiks. :P

Adzra a.k.a DoOrDie said...

medula lallalalaaa...

Gambang ehhh...pokok ape glemer sana? Bley ke tanya gitew?

meeboo said...

yayake : i tak mawah pooonn huhuhuhuhh

cik kuntum munges : errr di gambang ek? ermmm tiada pokok di dalam perkhidmatan kot? heheheheheh