Thursday, July 24, 2008

The Ungka berSeries : Khamis Yang Mulia



Harini merangkap hari Khamis adalah hari yang sempurna dan selesa bowat diriku yeaaaaahh setelah lama menunggu giliran akibat ramai sangat mengambil nombor di kaunter pertanyaan namun diriku telahpun berjaya mendapat coti2 tahunan selama sehari yeaaaaaaahh bangganye diri akkuuuuu wahahahahahaaa *gelak sinister* waahahaahahahaa gelak lagi dan lagi wahahahaaaa. Walaupun sehari kira orait lah tu kan? ermmm bukan senang designer syarikat Ungka Inc nak bercoti pergghh ingat senang ke? uiiihhh macam nak hambek penyapu kat luar pagar makcik sebelah jew ermm tu pun kalo makcik sebelah tu kasik, tapi kalo makcik sebelah ada anak cun lagi best wahahahaa senang je memikat hati aku, tadak hal semol matter jew ni.Walhal orang lain berbangga dengan coti2 yang panjang namun aku maintain stabil, maklum jelah sayang coti weh. Nanti coti bulan Syawal plok aku hambek yelah aku hambek kaw2 nye coti, wahahahahaaa. Klo tak tak best la kan? yelah nak maen mercun lagi, nak pakai baju cekak musang, ermm nak mamam ketupat haaa menziarahi kubur haa mcm2 lagi kita bley bowat ketika waktu Raya Aidilfitri.

Oh ye harini aku banyak melepak dengan budak2 teknikal dan juga budak praktikal dua orang tu, semalam sian la kat sorang budak praktikal tu. Yelah cemas2 nak kena pikap motor EX5 dengan pencapek 2 orang, yelah dengar teori diorang, pencapek tu dah lama memerhati motor tu *ceh bernafsu tengok motor le tu wahahahaha*. Pastu naseb baek taim tu kitaorg tengok puff, kalo diorang tak nampak ermm rasenye tak tau lah apa lah naseb si EX5 budak praktikal tu. Area belah ni bley di katakan panas gak tak cukup dengan panas terik bertambah plok hujan skang ni, ada gok berniat serta bernafsu amarah nak kan EX5 tu.

Kalo jual mahal2 kat black market takpe, ni haa jual berapa sen jew untuk mendapatkan bekalan rokok, pastu ganja ke hape ke kan? mak aih ingat kitaorg beli motor pakai bulu kitaorang ke? eh jap, eh salah2..bukan bulu beli pakai dengan duit. Yelah langsung tak menghargai jasa pembelian motor tersebut. Klo aku dapat cekup budak tu memang aku sediakan cukup bahan memasak nye, terutama geng2 aku yang nak makan sup tulang serta daging masak merah itew.

Huh satu hari yang menggemparkan tapi tak puas hati sebab tak dapat memasak pencapek itew, tapi takpe semoga klo kitaorg jumpa budak tu insyaAllah bala yang akan menimpa mereka yeaaaaahh. OKlah takmo gado2 dan takmo bising pasal mende tu lagi, esok aku akan bercoti yaaaaaahh wahahahahaa siok nyeeeee ermm aammmaaah. OKlah nak sambung maen game pule wahahahaha papai.

Yang Bahagia Menulis Nye,
Cincan The Greatest.

3 comments:

yaya|azura said...

wahwah.. patutnya TGiT ... adakah cincan membalas dendam pada yayake yang TGiT pada minggu lepas?? huuuuu... tidak adil!!

Gee said...

cuti rupanyer.. patutlah berbahagia.. :D

meeboo said...

ooooohhh indahnye perasaan ketika ini kak geeee wahahahaaa