Monday, July 27, 2009

Aku petir ke kilat ?

Aku Kaget!

Waduh sudah lama aku tak hapdet? apa nak jadi neh? jap hapdet jap tak? ermm sori lah yek mesti yang ramai tertanya-tanya pasal diri aku? ermmm aku sihat alhamdulillah, macam biasa. Skang nih aku merempat eh bukan merempat err ada tempat tapi tak ketentuin pasalnya, ahaaa apa itu? ermm aku pon tak tawu?

Terima kasih kepada semua rakan2 di 360, lama aku tak jenguk korang. Espeseli kak lela, thank akak sebab tanya khabar biarpun kat fB je. Walhal aku online hari2 tapi tak pernah pon aku YM dgn seme, oh ye aku harap seme2 geng sihat lah khendaknye. Aku skang neh bz wat freelance sama itu geng2 GezzeG aku tau korang musti kenal dan tak kenal, mana2 yang kenal alhamdulillah lah, mana2 yang tak kenal lagi ermm dia ni official photog (OP) aku masa nikah dlu, klo nak tau hasil dia *bukan gambor aku haaa. Ni alamat tersohor nye:

http://gezzeg.fotopages.com
http://www.gezzeg.com

Tak silap aku, aku ada ajak kengkawan yang minat fotografi tu masuk dalam portal forum dia, ermm www.rajalanun.com, tapi tak tau lah berapa ramai yang masuk ataupun yang berminat nak menyertai forum tu? takpe tak kisah sebab mende bukan wajib hehehehehehe. Oh ye pertanyaan aku yang sadis dan paling perit skali 

"MANA T-SHIRT 360 DAAA!!!"

harap maklum hehehehehehe, oklah aku tadak pepe nak cakap. InsyaAllah ada masa dan mood yang sesuai aku hapdet balik, ni aku nak solat Isyak jap. Peace To All, And Love You All mmuuuaaahhhhh.

No comments: