Monday, May 25, 2009

Hari Pertama - Sehingga Berlangsungnya Pernikahan

Aahh harini adalah sungguh membosangkan, nak wat guane? aku xdok keje skang neh. Last2 aku layan YM bersama itu facebook. At least kat FB aku bley lah layan petani yang tengah mengusahakan ladang aku tuh, weh 15 hektar tanah aku tu. Naseb baek dia petani yang rajin hehehehehee.  

Harini masuklah hari pertama sebelum hari bernikah, apakah perasaan ku? mak aih berdebor tu mmg tapi hati ku ini semakin lama semakin sayang kat dia ooooohhh sayang kuuuu...*hok lain lu pikirlaaaa.

Pastu harini si dia balik ke kampung untuk mengemas rumah sebelum bermulanya majlis terhebat dirantau Asia ini, yeaaaahh lagipun rumoh dia tadok orang nak mengemas. Sian mak dia huuuuu, tapi takpe di sebabkan aku pon kena ngemas hari Rabu neh ( hari ke - 3 ) yelah haritu aku amek coti2 wahahahahaaa jangan jeleeesss. Pastu persiapan seme masih lagi di peringkat alfa junior, jadi mungkin di temerloh ya para peminat saya akan di siapkan dengan berbekalkan baju melayu berwarna putih untuk dijadikan hiburan eh bukan2 di jadikan panduan. Yelah baju tu untuk akad nikah aku, macam biasalah lah takkan korang tak tawu kot? ke tak tawu sungguh? eh yeke tak tawu neh? ihsk takpe2 nanti aku tunjuk gambor ek.

Lagi satu nape lah panas sangat lah skang neh, nak aku mandi berapa kali sehari? 4 - 5 kali rasenye baru sejuk badan neh. Neh pun kadang2 aku pasang ekon nak chill sket badan aku neh, klo tak; tak segar le jadi ayam lembik wahahahahaaa. At least masuk dlm fridge baru best segar bugar gitu. OKlah ni baru hari pertama, doakan terbaek untuk diri CINCAN!! 

6 comments:

yaya|azura said...

cincan mo kekoh eh nikoh doh... selamat to you... tunggu ku di kubang boye.... :D

Pink Marie said...

sori cincan mek taleh pegi sbb mek blk kg buat tahlil 40 hari.

tahniah ye.

btw semua sayur kat kebun mek tu da rosak . hampagas punye petani :p

NaD said...

caiyokk cincan! jaga2... ciknad dah lepas dah.. huhuuuu

meeboo said...

yayake : yaaaayyy baeklah!! serombongan datang inikan pula sejajahan wahahahahaa

mek pink ira : takpe tu lagi penting, next time kita jumpa k nyehnyehnyeh

cik eh Puan Nad la plok : hehehehehe amin, insyaAllah pasni kita jumpa plok

floweristachantress said...

semoga segalanya yg terbaik :)

amboii majlis terhebat di rantau asia yer? hihihihi

Rantong said...

Salam ziarah. Such a great blog.

View Profile: Rantong™